För dig som bor på Kristianopel Resort

SCR
Kristianopel Resort är medlem i SCR, Sveriges Campingvärdas Riksförbund. Detta ger oss som campingföretag möjligheten att påverka viktiga frågor som tex motverka höjning av moms på campingboende, campingstandard, gästers säkerhet mm.
Säkerhet
Ur brandsynpunkt måste alla våra gäster hålla avstånden mellan vagnarna och i den mån det går ställa dragen utåt. Detta är from 2012 ett krav från Brandskyddsmyndigheten. Se karta om hur vagnen ska placeras på incheckningsfoldern samt läs mer i Broschyren Brandsäker camping som finns i receptionen.
Vid behov av vård kontakta receptionen. Kontakta alltid larmcentralen 112 vid behov av akut vård.
Allmänt gällande bokning, in/utcheckning
Efter bokning erhåller Du en faktura med uppgift om Din bokade tomt/stuga samt betalningsdatum. Är betalningen inte oss tillhanda på angivna datum annulleras Din bokning. Ingen bekräftelse på att vi har erhållit betalning skickas ut.
Bokningsavgift tillkommer med 80:-
Avbeställningsskydd kostar 250:-och gäller vid sjukdom fram till ankomstsdagen. Återbetalning sker mot uppvisande av läkarintyg med avdrag på 500:- (250:- avbeställningsskydd och 250:- administrativ kostnad). Har du inget avbeställningsskydd gäller ingen återbetalning.
Ändringar som föranleder ny faktura debiteras med 250:-
Vi har åldergräns på 20 år för camping, boende i stuga, villavagn

Stugor
De flesta stugbokningarna gäller veckovis lördag – lördag/söndag-söndag men i mån av plats går det även att hyra dygn. Vi har flera olika typer av stugor. Bestäm Dig hur stor Du önskar, hur många bäddar Du behöver samt vilken standard Du vill ha.
Alla våra stugor har kuddar och täcken. I våra större 5-bädds stugor finner du även full köksutrustning inkl. kaffebryggare samt kylskåp och kokplattor. Stugorna är rustade så att Du endast behöver ta med lakan, handdukar samt torkhandduk.
Grillplats finns i stugområdet. Det är endast tillåtet att grilla på grillar, ej på mark eller engångsgrill direkt på mark. Aska från grill tömmes i grillkolsbehållare vid varje servicehus.
Ankomst sker från kl. 15,00 och avresa 11,00 (10,00 vid beställt slutstäd)
Rökning är förbjuden i alla stugor.
Hund får medtagas i alla stugor utom speciella allergistugor.
Städning görs av gästen. För ej utförd städning debiteras 600:-

Hundägande gäster
Vi hälsar Dig och Din hund hjärtligt välkommen till oss på Kristianopel Resort.
För att underlätta samvaron med våra icke hundägande gäster är det ett par saker vi ber dig beakta:
Håll alltid hunden kopplad.
Skulle det trots allt ”olyckas” på campingområdet så förutsätter vi att alla plockar upp efter sin hund. Påsarna finns dels att köpa i affären och dels att få vid enstaka akutfall i receptionen. Hundpåsarna slängs i de gröna soptunnorna
Hundar får inte vistas i något av campingens servicehus (med undantag för handikappsutrymmet).
Hunden får enbart bada vid den bortre bryggan på den västra stranden.
Tänk på att inte lämna hunden i en varm bil eller husvagn. De svettas inte som vi och blir snabbt varma.
Låt inte hunden stå och skälla, det ger bara oss hundägare dåligt rykte i onödan.
Om du hyr bostad av oss ber vi dig vara extra noga med städningen vid avresa så att inga spår efter hundarna finns kvar. Hunden får inte heller vistas i möblerna eller på täcken. Om du inte är säker på att din hund inte hittar på något ofog om den blir lämnad ensam så lämna den inte kvar i stugan. Det är tråkigt att behöva stå för onödig skadegörelse.

Allt detta var naturligtvis inget nytt för er, men det skadar aldrig med en påminnelse. Om vi hjälps åt att hålla efter oss själva och varandra så kan även hunden få ha en skön semester. Vi hoppas ni ska trivas hos oss och att ni får en trevlig semester!

Internet
Wi-Fi Internetaccess ingår för alla våra gäster där signal finns.